3D-renders visualiseren, op basis van een digitaal prototype, hoe je product er tijdens de fabricage zou kunnen of zou moeten uitzien. Het zijn statische foto's die haarfijn je product weergeven. En waarom geen extra laagje info over je renders draperen? Met enkele welgemikte grafische elementen creëer je een packshot boordevol nuttige informatie.

Daarnaast kan 3D-rendering ook een fantastisch alternatief bieden voor productfotografie. In een handomdraai genereer je een volwaardig, identiek belicht kleurassortiment, zonder dat je een container aan productvarianten moet aansleuren. 

Voorbeelden: statische productfoto, informatieve productfoto met grafische elementen.

Detailweergave

Een volledige render of overzichtsweergave is mooi, maar met de toevoeging van detailweergaves komt een model pas echt tot leven. Zoom in op bepaalde onderdelen en vergroot ze uit, zodat de kijker van elk detail kan genieten. Zet ook het kleinste designdetail van je briljante idee in het zonnetje.

Doorsnede

Met een doorsnedetekening snijd je een stuk van het voorwerp weg om letterlijk en figuurlijk meer inzicht te krijgen. Door onderdelen bloot te leggen die normaal verborgen blijven, onthul je hoe slim je ontwerp écht wel in elkaar zit. Zie ook Explosietekening.

Product in context

Door je product in een context te plaatsen, krijg je een visualisatie van hoe en waar je ontwerp gebruikt wordt. Context voegt een betekenislaagje toe en plaatst je product in perspectief. Letterlijk én figuurlijk.

Exploded view

Wanneer een hoogtechnologisch product heel wat ingewikkelde of kleine onderdelen bevat, dan zorgt een zogenaamde exploded view voor een heldere visualisatie. Het ontwerp wordt visueel uiteengerafeld en de onderdelen hangen zwevend in de lucht, als een eskadron in slagorde. Nu kan ons oog, als doorgeefluik naar ons brein, de elementen opnieuw in elkaar schuiven, en de werking van het product beter doorgronden.  Uiteraard leent dit plof- en heropbouwproces zich bij uitstek voor dynamische visuals. Zie ook geanimeerde explosietekeningen.

Interieurconcept

Een interieurconcept is een 3D-visualisatie van een locatie. Een ruimte of vertrek stylen of restylen, kantoren inrichten of renoveren … het was nog nooit zo kostenefficiënt en gemakkelijk. Van brainstorm tot implementatie, leef je uit en laat je gaan! Wek je decoratieve designs tot leven met meubels, kleurenpaletten en indelingen. En pas het plaatje aan met één klik op de knop. En nog eens. En ... you get the picture. Overtuig je stakeholders niet met woorden, maar met ... visuals!

 

VRAAG jouw OFFERTE AAN