Customer

AVC Gemino ontwerpt en produceert glazen binnendeuren en -wanden voor woningen en kantoren. Mooi en functioneel, op maat en adaptief, duurzaam en innovatief.

Case

The Naked Solution is een denkoefening over een bandrastersysteem dat flexibel inspeelt op de wisselende noden van een kantooromgeving. In deze grid van plafondprofielen kunnen HVAC, verlichting of andere functionaliteiten geïntegreerd worden. Tussenwanden worden in een handomdraai verplaatst. De reorganisatie of herinrichting is een feit, zonder ingrijpende bouwwerken. Meer of minder meeting rooms, van eilandbureaus naar landschapsbureaus, wel of geen plafondtegels, …. Door het hergebruik of herbestemmen van de systeemonderdelen krijgt ook de circulariteit een duwtje in de rug.  

Idea

Mooie woorden alleen volstaan niet om een ambitieuze designfilosofie helder en aanschouwelijk voor te stellen. Al heb je aan één toverwoord soms voldoende: visualisatie. Met een dossier voor VLAIO en de aandeelhouders / belanghebbenden maken we het pionierswerk van AVC kenbaar en zetten we de USP’s van het concept in de verf.

I see

ONiKi visualiseert het unieke concept met strakke 3D-renders die de sobere en slimme functionaliteit achter de filosofie perfect illustreren.

Met 3D-rendering zetten we een 3D-model om naar een multi-inzetbaar 2D-beeld, een statische foto die haarfijn je product weergeeft. Voeg grafische elementen toe en je hebt een packshot met nuttige informatie. 3D-rendering is ook een fantastisch alternatief voor productfotografie. Genereer een volwaardig, identiek belicht kleurassortiment, zonder dat je een container aan productvarianten moet aansleuren.

Meer weten?

Klik dan hier   of   neem contact met ons op