Customer

Bekaert is wereldwijd technologisch en marktleider in geavanceerde oplossingen gebaseerd op metaaltransformatie en deklagen, en 's werelds grootste onafhankelijke producent van getrokken staaldraadproducten.

Case

Ook in het huidige economische klimaat bouwt Bekaert nog nieuwe fabrieken. De sleutel tot succes is elk bouwproject tot in de kleinste details optimaliseren en zo futureproof / futureready te maken. Daarbij vertrekt Bekaert vanuit zijn productieprocessen om tot de meest efficiënte fabrieksopbouw te komen. Niet omgekeerd. Die aanpak is onconventioneel.

Idea

Bij een fabriek kan iedereen zich wel iets voorstellen. Maar hoe ziet de factory of the future eruit? Ook een directie die het allemaal al gezien heeft, wil wel wat meer dan een flowchart of een bestek. Als ingenieurs en procesontwerpers het topmanagement willen overtuigen van nieuwe investeringen, dan moet het plaatje helemaal kloppen.

I see

Wie het plaatje wil doen kloppen, klopt bij ONiKi aan. Hoe visualiseer je een productieproces? ‘Proces’ komt van het Latijn processus, voortgang. Wie proces zegt, zegt dus letterlijk vooruitgaan. En hoe breng je zoiets beter in beeld dan met bewegende beelden? Met zijn geanimeerde 3D visuals kan ONiKi hemel en aarde doen bewegen. En de fabriek van de toekomst. Het filmpje dat we hier tonen is overigens maar een fragmentje van een veel groter – en, begrijpelijkerwijze, topsecret – geheel.

Met een uitlegvideo, explainer of explanimation dynamiseer en visualiseer je zelfs de meest complexe processen en concepten. Je kunt niet alleen demonstreren hoe iets werkt, maar ook zijn voordelen en USP’s uitlichten door met overlays subtiel betekenislaagjes toe te voegen.

Meer weten?

Klik dan hier   of   neem contact met ons op