Customer

Bekaert is wereldwijd technologisch en marktleider in geavanceerde oplossingen gebaseerd op metaaltransformatie en deklagen, en 's werelds grootste onafhankelijke producent van getrokken staaldraadproducten.

Case

Over Bekaerts factory of the future-filosofie lees je meer in deze ONiKi-casus. In dat grotere plaatje moeten ook kleinere elementen ingepast worden. Klein is in het geval van de Sfinx wel een understatement. Maar ook op machineniveau wordt de ontwikkeling aangedreven vanuit de optimalisatie van processtappen.

Idea

De Sfinx is niet alleen een raadselachtig mythisch wezen, maar ook een machine om draad op bobijnen te winden. Wie met woorden probeert uit te leggen hoe de Sfinx exact werkt, stuit al snel op de grenzen van de menselijke verbeeldingskracht. En het menselijk geduld. Hoe ontrafel je het raadsel van haar technisch vernuft en overtuig je de directie dat deze nieuwe investering de moeite loont?

I see

Met een strakke en stijlvolle 3D-animatie van nauwelijks 40 seconden, die je naar hartenlust kunt pauzeren en heen- en weer ‘spoelen’, visualiseert ONiKi het mysterie achter de magie.

Met een uitlegvideo, explainer of explanimation dynamiseer en visualiseer je zelfs de meest complexe processen en concepten. Je kunt niet alleen demonstreren hoe iets werkt, maar ook zijn voordelen en USP’s uitlichten door met overlays subtiel betekenislaagjes toe te voegen.

Meer weten?

Klik dan hier   of   neem contact met ons op