Customer

Swarco is sinds 1969 marktleider op het vlak van mobiliteitsbeheer en verkeersveiligheid, met intelligente, innovatieve en duurzame oplossingen en services voor zowel voetgangers, fietsers als automobilisten.

Case

Met de SafeLight – ontwikkeld in samenwerking met FLIR – wil Swarco de verkeersveiligheid rond zebrapaden verhogen. In dit tijdperk van mobiele schermpjes durft de aandacht voor wat hogerop of rondom ons gebeurt al eens verslappen. Door de kleur van het verkeerslicht op het wegdek / trottoir te projecteren, krijgt de voetganger er een veilige visuele boodschap bij.

Idea

Het principe van de SafeLight is relatief eenvoudig in zijn genialiteit, maar hoe krijg je al die technologie en elektronica mooi geïntegreerd in de bestaande behuizing?

I see

Hoe. Hoe geraak ik daar? Hoe zit iets in elkaar? Hoe-vragen zijn bij uitstek vragen die je met een plannetje, schets of tekening kunt beantwoorden. Illustratie is revelatie. Of in één woord: visualisatie. Een kolfje naar de hand van ONiKi. Een vormstudie met conceptschetsen is een eenvoudige, doordachte oplossing die ogen doet oplichten, belletjes laat rinkelen en neuzen in de juiste richting zet.

Conceptvisualisatie bestrijkt een heel gamma aan technieken, van quick design via stapsgewijze schetsen tot scenarioschetsen, waarmee je het verhaal van je concept vertelt en ontwikkelt. Van ruwe conceptschetsen die de kern van een idee vatten tot perfecte presentatieschetsen. 3D-renders, foto’s, lijntekeningen … in elke denkbare combinatie. Je kunt het zo gek niet bedenken, of ONiKi visualiseert het.

Meer weten?

Klik dan hier of neem contact met ons op