Customer

FOLDtoHOLD is een Belgische start-up met een uniek verhaal, een briljant idee en een product waar iedereen blij van wordt: opvouwbare, waterproof containers met een strak design en een groen hart.

Case

In 2008 vindt Renaat Put een alternatief voor de wildgroei aan glazen vazen in ziekenhuizen. De ecoVASE is een waterdichte, papieren en opvouwbare vaas. Tien jaar later gaat Renaat in zee met TEN Agency, het global engineeringbedrijf waar ook ONiKi een business unit van is.

Idea

Samen gaan ze op zoek naar een naam en een stijl, een doelgroep, toepassingen, materialen en leveranciers. Uit de bus komt FOLDtoHOLD, een slimme gevouwen vorm die zich ontpopt tot een iconisch ogende container. De voordelen zijn legio: twee weken waterdicht, makkelijk opbergbaar en multi-inzetbaar. Stonepaper, uit de afvalstroom van zandsteengroeves, is bovendien perfect bedrukbaar. Naast een roadmap voor de productie, zet TEN ook bakens uit voor marketing, sales en distributie.

I see

Als je tools en talent hebt, is een idee schetsen meestal een fluitje van een cent. Maar een productgamma vanaf nul in de markt zetten is een titanenopdracht, met visualisatie over de hele lijn. Voor FOLDtoHOLDs totaalcampagne plooit ONiKi zich toepasselijk dubbel met een heel arsenaal aan grafische tools, zoals fotobewerking en -montage. Van logo en huisstijl via marketingmaterialen tot een heuse vaasconfigurator. Zet de champagne maar klaar. In een koelemmer van FOLDtoHOLD, uiteraard.

Foto’s maken is bij uitstek een democratisch proces geworden, maar zelfs professionele foto's hebben baat bij fotobewerking: retouches, bijknippen, spelen met contrasten en highlights, … Met fotomontage tover je verschillende foto’s of beeldelementen om tot een naadloos pareltje. Je voegt er ook naar wens achtergronden, mensen of special effects mee toe. Allemaal doordeweekse, maar cruciale services die deel uitmaken van ONiKi’s standaardpakket.  

Voor FOLDtoHOLD bedacht ONiKi ook een productconfigurator.

Meer weten?

Klik dan hier of neem contact met ons op