Customer

Kamp C is het Centrum voor duurzaamheid en innovatie in de bouw in Westerlo, met als motto: Build. Create. Innovate.

Case

In 2019 schrijft het Centrum een wedstrijd uit om op de site in Westerlo het meest circulaire gebouw ter wereld te bouwen. Als staaltje van “practice what you preach”, zal het gebouw dienstdoen als nieuw infocentrum voor circulair bouwadvies en ruimte bieden aan kantoren.

Idea

TEN agency bevindt zich op dezelfde site en neemt samen met bouwbedrijf Beneens, Architectenbureau West, Muurtuin, Vito, Tenerga Energy en Strength deel aan de wedstrijd. Samen vormen ze het consortium 'Kamp Circulair'.

Ze bedenken het concept 'circulaire innovatie', dat een stapje verder gaat dan circulair bouwen. Naast ecologisch en doordacht bouwen, daagt het concept de bouwwereld continu uit om gebouwen op elk moment te analyseren, te verbeteren en te renoveren. Indien nodig zelfs volledig af te breken en opnieuw op te bouwen met dezelfde, vernieuwde en verbeterde materialen.

I see

Met een heldere 3D-animatie visualiseert ONiKi het concept ‘circulaire innovatie’ zowel in tijd als in ruimte. Zo krijgt een abstracte pitch vorm en inhoud. Concrete toepassingen worden duidelijk. De presentatie aan de stakeholders mist haar doel niet, de investeerders lopen warm. Het concept wint met glans. En het tastbare resultaat kun je zelf gaan bekijken en beleven!

 

Met een 3D-animatie of explanimation visualiseer je zelfs de ingewikkeldste en meest abstracte concepten.

Meer weten?

Klik dan hier   of   neem contact met ons op