Customer

TEN Agency is een bekroond global engineeringbedrijf dat maakbare en marktklare producten ontwikkelt. Het motto van de TENgineers: Design it. Make it. Master it.

Case

TEN bestudeert de technische haalbaarheid van een productidee rond een modulair rail/tracksysteem voor verlichting. Met hoekstenen / connectors maak je eenvoudig 3D-verbindingen tussen rails en tracks en zet je fraaie en functionele ruimtelijke structuren uit. Dankzij de slimme opbouw integreer je meerkanaalsverlichting in één structuur, met legio toepassingen zoals richtbare spotlichten, ledlijnen, wallwashers, … Het is een concept dat zowel commercieel als privé in de lift zit.

Idea

Het connectieconcept krijgt de toepasselijke naam Knekt mee. Wie zorgt voor een conceptvisualisatie die even strak en stijlvol is als het idee?

I see

Als je een businessunit als ONiKi – dat zijn wij, nice to see you – in huis hebt, hoef je niet ver te gaan zoeken. Onze visualisatie-experts gaan aan de tekentafel zitten en geven Knekt een gezicht van licht, met onder meer 3D-renders. Naast de traditionele conceptvisualisatie, zijn er ook plannen voor een productconfigurator. 

Met conceptvisualisatie vertel en ontwikkel je het verhaal van je concept. Van ruwe conceptschetsen die de kern van een idee vatten tot perfecte presentatieschetsen. 3D-renders, foto’s, lijntekeningen … in elke denkbare combinatie. Je kunt het zo gek niet bedenken, of ONiKi visualiseert het.

Een statische of dynamische productconfigurator is een interactieve tool die simuleert en stimuleert, van kiezen tot kopen. In een 3D-omgeving speel je naar believen met verschillende elementen om tot de ultieme gepersonaliseerde keuze te komen.

Meer weten?

Klik dan hier of neem contact met ons op