Customer

ONiKi, dat zijn we zelf. Een businessunit van global engineeringexperts TEN Agency. Ons motto is When idea becomes I see. Bij ons draait het allemaal om visuals, zie je.

Case

Het is een cliché, maar ook een waarheid als een koe: een beeld zegt meer dan duizend woorden. Communiceren, ideeën of concepten delen, iets uitleggen, iets aanleren … Het kán allemaal wel, zwart op wit, of verbaal, maar visualiseer het en bam! Welkom in het rijk van transparantie, tijdwinst en totaalbeleving. Voeg 3D-visuals toe en je betreedt letterlijk een andere dimensie. Animeer het plaatje en daar is de vierde dimensie al, vloeiend door tijd en ruimte. Wedden dat het blijft hangen?

Idea

ONiKi tilt visualisatie naar een hoger niveau. Doordachte visie gekoppeld aan technische kunde, op papier gezet of op het scherm getoverd in 2D, 3D en 4D, in VR, AR en MR. Niet alleen voor technische producten of complexe machines maar ook voor abstracte concepten en alledaagse gebruiksvoorwerpen. Heb je een briljante ingeving, maar ziet de rest het niet meteen voor zich? Haal de trekker over en spui je idee.

I see

Want zelfs van een doordeweeks lijmpistool maakt ONiKi een attractief hoogstandje. You see?

Steek een lijn in je concept.
Plak een gezicht op je idee.
We kleven met je mee.

Meer weten?

Klik dan hier of neem contact met ons op