Customer

“Daglicht is ons vak”. Skylux is een Vlaams familiebedrijf met een rijke geschiedenis en een passie voor daglicht. De missie is glashelder: natuurlijk licht omzetten in energie en positieve gevoelens.

Case

Met lichtkoepels, lichtstraten, dakvensters en veranda’s haalt Skylux letterlijk en figuurlijk de zon in huis. En daarvoor hoeft ze niet eens te schijnen. Een “Skylux steken” is bij ons synoniem met daglicht aanboren, ruimte maken. Het uitgebreide en flexibele assortiment wordt continu aangevuld met innovaties. Zo speelt Skylux in op de veranderende noden van een steeds bewustere wereld.

Idea

De Skylux iWindow2™ is een vlakke lichtkoepel of platdakraam met een strak, eigentijds design. De iWindow2™ garandeert maximale lichtinval en kan qua thermische en akoestische isolatie met geweldige cijfers uitpakken. Maar hoe veelbelovend de cijfers ook klinken, het oog wil ook wel wat. Naast de traditionele marketing- en salestools voor intern en extern gebruik zoekt Skylux een eyecatcher.

I see

Vooral in de prototype- of ontwikkelingsfase van een product is het niet zo evident om met visuals uit te pakken. Het product bestaat nog niet, bijvoorbeeld. Of het valt niet zo eenvoudig te fotograferen. En al zeker niet in de juiste context. Of in ons klimaat. Denk maar aan een dak. Of een dakkoepel, zoals in het geval van de iWindow2™. ONiKi’s oplossing? Renders. Je hebt ze altijd bij de hand, in alle kleuren en maten, en in de studio is het altijd lekker droog.

3D-rendering maakt van een 3D-model een 2D-beeld met tal van toepassingen. Het is een virtuele snapshot die haarfijn je product weergeeft. Voeg grafische elementen toe en je hebt een packshot met nuttige informatie. 3D-rendering is ook een fantastisch alternatief voor productfotografie. Genereer een volwaardig, identiek belicht kleurassortiment, zonder dat je een container aan productvarianten moet aansleuren.

ONiKi creëerde ook een turntable voor de iWindow2™. 

Meer weten?

Klik dan hier    of   neem contact met ons op